پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه اداره مدیریت نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص تغذیه گروه‌های پر خطر در بیماری کووید 19 توصیه های لازم را ارائه نمود.

کارشناس تغذیه اداره مدیریت نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص تغذیه گروه‌های پر خطر در بیماری کووید 19 توصیه های لازم را ارائه نمود.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ پردیس پورانصاری گفت: به خاطر داشته باشید که رعایت تعادل، تنوع غذایی و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها و پروتیین ها در برنامه غذایی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها دارند که در این راستا می توان توصیه های زیر انجام داد:


1- مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین A و C (آب نارنج یا ابلیمو تازه یا لیمو ترش تازه)و مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا


2- به طور کلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد(یک لیوان سبزی خام یا نصف لیوان سبزی پخته) از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه(یک عدد از میوه با اندازه متوسط مثل سیب، پرتقال، کیوی، نارنگی، لیموشیرین، یا 3تا 4 عدد زردالو، یا نصف لیوان آب میوه طبیعی و یا نصف لیوان هندوانه و ... ) توصیه می شود.


3- از هویج و کدوحلوایی به علت اینکه منابع گیاهی خوب ویتامینA هستند در غذاهای روزانه استفاده شود. در ضمن سبزی های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ های تیره رنگ کاهو از دیگر منابع این ویتامین می باشند.


4- مصرف جوانه ها گندم، ماش و شبدر و یا پیاز خام به علت داشتن ویتامینC همراه غذا توصیه می شود و از دیگر منابع ویتامینC انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه، شاهی و گوجه فرنگی است.


5- استفاده از منابع پروتئینی در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حایز اهمیت است.


6- کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی سیستم ایمنی را تضعیف می کند از منابع غذایی این دو ریز مغذی می توان از گوشت یا حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت،شیر لبنیات و سبزی های برگ سبز و انواع خشکبار نام برد که مصرف آن ها توصیه شده است.


7- توصیه به مصرف مایعات گرم نظیر چای کم رنگ به مقدار مناسب به ویژه در صورت وجود احتقان گرفتگی بینی


8- از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده اند.مثل تخم مرغ عسلی و کباب هایی که مغز پخت نشده اند خودداری شود.